22 december 2010

ETT FOTO I TIMMEN

Inspirerad tänkte jag prova på Ett Foto I Timmen, för att få regelbundna pauser i pluggandet. Jag antar att det bara är att fota, så...då kör vi väl.

07:05 Mörk och suddig bild på min hemtentaskrivning (har dock varit uppe sen 05:16 - känn på den mamma!). Åh, lägg märke till de fyra saknade tangenterna på skrivbordet, de föll offer for Caesars klor när han använde dem att klamra sig fast vid för att komma upp på bordet. Har nu vant mig vid att skriva utan punkter och T:n.

08:03 Det ljusnar! Förlåt de oengagerade fotona, jag känner pressen. Fick en jättebra idé nyss; om man använder franska hemsidor som källor och låtsas att man hittat informationen där, så kan man kanske skriva vad man vill? Såvida inte männskan som ska rätta arbetet kan franska. Då är man ju körd.

09:08 Katterna har vaknat. Jag har inte tagit bort handduken runt min "julgransfot" ännu. Det kom vatten på golvet när vi satte upp granen och då la vi handduken där för att torka upp. Om jag känner mig rätt kommer den ligga kvar där tills granen ska ut. För sån är jag. Jag har svårt för det där.. att få tummen ur, så att säga.

10:00 Beundrar mina hempysslade girlanger litegrann. Tro det eller ej, men de har faktiskt fått vara ifred! Peppar, peppar. Det där skulle jag nog inte ha sagt. När jag går in i vardagsrummet nu kommer där vara före detta girlang över hela golvet. Håhåjaja.

20:07 Fyra foton klarade jag av i alla fall. Jag hade en del planer för dagen med det gick åt skogen med dom. Med hemtentan också förresten, två timmar kvar till inlämning och den är bara till en tredjedel klar. Bokar in en omtenta, det ordnar sig. Imorgon är det visst dan före dan, det gick fortare än jag trodde. Jag har inte riktigt hunnit med, sist jag kikade var det Lucia. Och innan dess...var det november. Nu ska jag sätta mig och virka lite, i ett helt dygn har jag bara skrivit tenta och sovit (nästan), och jag måste ha lite garn nu. Så är det. Ha en fin kväll allihopa.

11 kommentarer:

 1. Din stackare! Jag hoppas att du blir klar med hemtentan snart så att du får slappna av och bara njuta av julen! Lycka till!

  SvaraRadera
 2. Lycka till! Och tack för de fina bilderna. God jul!

  SvaraRadera
 3. Det var till vara uppe tidigt!
  Kul med en ny "EFIT-deltagare" också.

  SvaraRadera
 4. Kikade in på dina bilder.
  Hehe, din kommentar till julgilang-bilden fick mig att le. Har två kattungar här hemma och de är på allt som glittrar och rör sig så ingen gran i år för oss :)

  Ses

  SvaraRadera
 5. Du är inte ensam om att haka på EFIT för första gången idag.
  Något du vill fortsätta med?

  /Louise
  www.wizy.blogg.se/

  SvaraRadera
 6. Kul med så täta uppdateringar! Julfint i lägenheten, gilar din lilla gran!Hoppas dina inneboende sköter sig! Kram Ica

  SvaraRadera
 7. Kul att få följa din dag - God Jul på dig!

  SvaraRadera
 8. coolt att ha gran när man har katt, vi vågar absolut inte sätta upp en, våra katter skulle tro att det var deras nya klätterträd

  SvaraRadera
 9. Jag fattas också tangenter på min laptop. En bokhylla lossnade från väggen och trillade rätt ner på datorn. Knapparna under tangenterna går visserligen att trycka på fortfarande men jag har ett löst tangentbord till laptopen istället.
  Hoppas tentan går bra och att den inte tar för mycket tid.
  God Jul

  SvaraRadera
 10. Visst är det Ö-vik.. hur kunde du veta det?

  God Jul också!

  SvaraRadera
 11. Din katt är så vacker!

  SvaraRadera