10 december 2010

JORÅSÅATTE

Det är lite tomt här nu på grund av en massa plugg som tar tid, och sen lite extra plugg eftersom jag inte klarar tentor och får göra allting dubbelt upp. Det är mycket nu! Samtidigt är jag såhäääääääääär lycklig för snart är det jul, jag har massa roliga projekt på gång, förutom att det otroligt motigt i skolan så älskar jag snön och tycker att världen är hur vacker som helst.

En orsak kan vara att jag stickar på ett helt fantastiskt fint mönster som ska bli en julklapp. Jag kan inte förstå att man kan få tag på sånt helt gratis. Helt otroligt vilka begåvade människor det finns. Mitt fina projekt finns att hitta på ravelry om man klickar här.

En annan orsak kan vara att jag häromdagen bestämde mig för att jag minsann också ska synas på ravelry. Sagt och gjort, jag skrev om två mönster till engelska och nu kan man hitta dem här. Det är gamla mönster, men i ny tappning, och jag kan inte riktigt förstå att det redan finns 57 människor från hela världen som tycker att mina mönster är något att ha. Heltokigt.

---

Mönstret på nyckelgömman jag gjorde har redan visats 260 gånger. Inte klokt! Här kommer den nya versionen, dock på engelska. 260 visningar?!

3 kommentarer:

 1. Vad spännande det ska bli att se din julklapp klar =) Duktigt kämpande med skolan!!

  SvaraRadera
 2. Jätteläckert mönster!! Kul att så många gillar dina mönster! Själv har jag inte lyckats komma igång på Ravlery än, mer än att registrera mig typ... Kom gärna med roliga tips på hur jag ska komma igång om du har några sådana! :-)

  SvaraRadera
 3. Fy vad smart, så slipper nycklarna repa ömtåliga saker i väskan. :)
  Snygga sockor!

  SvaraRadera