14 februari 2011

MÖNSTERTESTARE UTSEDDA

Följande fem personer kommer hjälpa mig att testa mitt mönster: Sara, Fijaffa, Caroline, Hedvig och Bettan! Iih, jag tycker det är superspännande. Jag hoppas såklart att mönstret ska duga men det är alltid lite nervöst att bli bedömd. Nu känns det som om jag faktiskt gjort något på riktigt som kan bli fint och bra och alltihopaochsådär. Och så himla roligt att såpass många ville vara med och testa!

Nu ska jag kika på Vetenskapens Värld och sen hoppas jag på massa mail så jag kan få börja skicka ut mitt mönster!

8 kommentarer:

 1. tjing! Du har fått ett mail =) Jag tycker det ska bli superkul att testa!! Kram på dig

  SvaraRadera
 2. Det ska bli jättespännande - tack! Jag hoppas det är okej att jag lånade bilden på dina torgvantar till min egen blogg? Säg till annars!

  SvaraRadera
 3. Vad roligt det ska bli! Kul att se alla vantarna klara sedan :-)

  SvaraRadera
 4. Ska bli jätteroligt! :)
  Skickar mail omgående...

  SvaraRadera
 5. Hej Emma =) jag har börjat på dina muddar men får inte till dom med strlken runtom, frågan är om jag använder samma garn som du? Är det alpaca classic eller vanliga alpaca från drops du har använt? Kram på dig!

  SvaraRadera
 6. Det var precis vad det såg ut som på dina bilder =) Det blir för tajt för mina händer, vet inte om jag virkar för hårt.. Men testar med alpaca i strlken större nu och det funkar perffa! Känns det ok att jag mönstertestar i strlken större garn men samma virknål som i mönstret?

  SvaraRadera
 7. Ska bli spännande att se de olika resultaten :D

  SvaraRadera
 8. Hej raring-Emma! Jag påbörjade mina muddar men repade upp dom och längre har jag inte kommit! Ska se till att göra dom snart- dom är så fina =) Kram på dig!

  SvaraRadera