10 februari 2011

FLASHBACK AV DEN DÅLIGA SORTEN

Pluggar. Det känns som om jag kastats tillbaka till mellanstadiets engelskalektioner, där hela klassen läste en text och sedan fick glosor på de ord som vi inte kunde. Fast den här gången heter inte texten "A day at the Zoo" utan "Participatory practises in fisheries across Europe".

Okej fröken, här är mina ord: contingent, embedded, pertain, scrutiny, ad hoc lobbying, prevalent, prevalence, lobbyist, autonomous, legislation, ample, conspicuous, tenouous, manifold, corporatist, entail, pluralist, pivotal, emphasis, subsidies, deviate, leeway, conclude, credible, degraded, compliance, subsistence, selective pressures, adaptive governance, aggregated, moratorium, sequestered och allocation.

Och sen måste jag ta reda på vad en stakeholder och ett incentive egentligen är, och vad som menas med decentralisering. Och validitet och kongruens. Efter det får jag nog läsa allting igen. Sen ska jag skriva en diskuterande text om det. På svenska.

5 kommentarer:

 1. Oh... det låter som mitt plugg också. Just nu går det visserligen lite lättare för nu får jag välja mer själv vad jag ska läsa. ;-) Lycka till! Du tar dig igenom det, det lovar jag!

  SvaraRadera
 2. Usch! Själv ska jag plugga en hel del i helgen. Tjoho?

  SvaraRadera
 3. Hej! Tack för dygnet-runt-supporten när det gäller stickning och virkning. Jag tror att jag fattade galoppen för nu är jag nog inne på andra varvet på rundstickorna. Jennie

  SvaraRadera
 4. Haha rackarns! Jag läser engB och tycker det är tillräckligt svårt, har glömt all grammatik så det blir nog lån-av-engA-bok-på-biblioteket snart.

  SvaraRadera
 5. Ha ha, känner skarpt igen det där...

  SvaraRadera