11 oktober 2010

Jag stickar på nya Heart Mittens, i vitt och rosa den här gången, en beställning från syster. Har en idé till ett par egna i huvudet, tillsammans med en hel del annat.

Hm. Jag har stickat klart en halsduk som jag blev så nedrans nöjd med att jag satt mig och skrivit ner mönstret snabbt.

Min diskmaskin har gått sönder. Sorgen var dock inte så långvarig, hon har redan ersatts med en sprillans ny. Ibland är jag himla snäll mot mig själv.

Katterna mår bra, de äter chips fast de inte får och spolar i toaletten som vanligt. Jag har tenta på onsdag och hoppas att det går bättre den här gången. Jag är helt otroligt trött i huvudet, och jag vet att jag klagar, men det...tar liksom över.

Jag läser till miljövetare, och att varje dag gå till skolan och få reda på att "yes, we are indeed drowning in the flood from the melting south pole", får mig inte alls att vilja ta upp kampen mot miljöförstöringen, utan snarare bygga mig en flotte, packa katterna och stickningen och fly. Typ. Eventuellt får inte katterna följa med eftersom de kommer äta upp all mat.

Hursomhelst. Någonstans, någon gång kommer aktivisten som fick mig att söka till det här programmet att vakna, och då, då ska ni få se på annat.

1 kommentar:

 1. Så fina vantarna blir!
  Dina katter verkar lite roliga - har sina hyss för sig.
  Önskar dig lycka till på tentan! Ja, nog kan man känna sig ganska uppgiven ibland, inför all miljöförstöring. Inte minst nu när man får höra så mycket om aluminiumläckaget i Ungern. Men vi får väl försöka att bidra med vad vi kan för att hjälpa vår miljö. Om man tycker att ens insats är som en droppe i havet, så kan man ju tänka på att havet består av droppar....
  Sköt om dig!
  Maria

  SvaraRadera