05 april 2010

Jag blir alldeles sentimental

Jag vill bara säga tusen tack till alla som hittat hit, och skriver så fina och snälla saker till mig! Jag trodde liksom aldrig att någon faktiskt skulle vilja se det jag virkar och hittar på i den här djungeln av superfina bloggar, men jag blir så glad varje gång jag får en rad eller två, och då vill jag bara fortsätta virka och fundera och pyssla ännu mer, så jag kan skriva ner ännu fler mönster, som andra förhoppningsvis vill virka.


Så puss och kram till mina största fans, mamma och faster, och till alla andra.


Hej och tack!

5 kommentarer:

 1. Tack själv för en inspirerande blogg!

  SvaraRadera
 2. Hej, vill bara säga att jag älskar din höna. Har gjort flera och gett till släkt och vänner. Så nu har de förökat sig och bor bl.a i Danmark. Tack för din inspiration. mvh anniegumman.blogspot.com

  SvaraRadera
 3. Hej igen!

  Tack så mycket:)Åh vad roligt, säg gärna till om/när du är klar med den ^^ Skulle vara roligt att se resultatet. Jag ska själv lägga ut mer pyssel framöver!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Tack själv. Gillar ju det du gör! Jag jobbar på fler supporters som du redan vet! En mycket glad Kellie i dag efter er träff. Kramar Ica

  SvaraRadera
 5. Jag avundas dig! Du är så duktig! :) Nu har också min höna fått se dagens/kvällens ljus. Tack för hjälpen med att tolka beskrivningen. ;)

  SvaraRadera