29 maj 2011

FUNDERING #4



















Om ni bara fick behålla ett enda par stickor, vilka skulle ni välja då? En rundsticka räknas såklart som ett par. Jag väljer min 3,5:a, 80 cm. Jag stickar alla strumpor med den storleken och den är superbra till handledsvärmare. Man kan sticka tröjor med den också!

07 maj 2011

NÄR JAG INTE STICKAR GÖR JAG SÅNT HÄR

Ibland när jag har igång både diskmaskinen och vattenkokaren, händer det att proppen slår ifrån så att strömmen går i köket och badrummet. Det händer, liksom. Det har dock aldrig hänt när jag varit i duschen. Därför har jag aldrig behövt kliva ur duschen i ett kolsvart badrum för att sätta igång strömmen igen, och kliva rakt ner i kattlådan. Det kan jag nu lägga till listan.

01 maj 2011

FÖRSTA VACKRA DAN I MAJ








































































































Såhär firade jag och Caesar påsk. Engelsmannen var här och hälsade på hela påskhelgen så egentligen är detta vårat för-påskfirande så att säga. Jag tog inte en enda bild när han var här, det är väldigt dåligt med bildbevis på att han ens existerar, jag får nog bättra mig lite på det där :).

I övrigt har jag fått ett jobb på heltid, samtidigt som jag ska fortsätta jobba lite extra på mitt första jobb. Och plugga klart den här terminen och de tentor som jag ligger efter. Det kommer gå jättebra, tror jag. Jag kommer dock sakna de härliga bussresorna fram och tillbaka till Göteborg då jag bara kunde sticka och titta ut genom bussfönstret. Det är något jag kan leva med, för nu kommer våren och sommaren och allt känns himla bra. Man ordnar faktiskt det mesta om man bara vill.